Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Ο Βασίλης Πιστικίδης για το θέμα του υποσταθμού της ΔΕΗ


(φωτογραφείου αρχείου απο παλαιότερη συγκέντρωση επιτροπής κατοίκων , όπου συμμετείχε και ο Δημ. Σύμβουλος Βασίλης Πιστικίδης)
Το θέμα με τον υποσταθμό της ΔΕΗ δεν έχει λήξει και πρέπει να συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε από κοντά.

Στην απόφαση του ΔΣ περί συμμετοχής του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στη διαβούλευση του ΠΔ περί χρήσεων γης περιλαμβάνονται προτάσεις όχι μόνο για το άρθρο 14 (εκτος σχεδίου δόμηση σε 4 στρέμματα) αλλά και για τα άρθρα 4,5,12 όπου δίνεται η δυνατότητα κατασκευής κτιρίων Κοινωφελών Οργανισμών.

Αυτά τα άρθρα έχουν άμεση σχέση με την κατασκευή υποσταθμών σε ΟΛΕΣ τις κατοικοιμένες περιοχές στην Ραφήνα και το Πικέρμι.
Στην ουσία ο νυν υπουργός Σηφουνάκης κάκιστα άφησε αναλλοίωτη την ασαφέστατη διατύπωση του προηγούμενου ΠΔ του 1987 περί χρήσεων γης όπου και θέλει να στηριχτεί η ΔΕΗ για την κατασκευή του υποσταθμού στο "παλαι ποτε" κτήμα Βουτσινά.
Αυτό με οδήγησε να προτείνω τις  τροποποιήσεις στον Πρόεδρο του ΔΣ (το πρωί της έκτακτης συνεδρίασης στις 16-1-2012), ο κ Π. Στέφος συμφώνησε και τις συμπεριέλαβε στην εισήγησή του και ψηφίστηκαν από το ΔΣ.

Βασίλης Πιστικίδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Ραφήνας-Πικερμίου

Ακολουθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρ-Π
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου