Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Εμείς κι' εμείς, πάλι σήμερα στην επιτροπή διαβούλευσης

Σε ερώτηση του ΚΜ, αν θα υπάρξουν συνέπειες γι' αυτούς που ενώ με τη θέλησή τους δήλωσαν συμμετοχή στην επιτροπή διαβούλευσης δεν "πάτησαν" ούτε μια φορά σε διαβούλευση , ο Δήμαρχος Ρ-Π Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε ότι θα τους γίνει σύσταση.

Πάντως τους γνωρίζουμε όλους αυτούς και θα σας τους θυμίσουμε όταν θα έρθουν οι επόμενες εκλογές και θα διαβάζουμε τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.    

Πως θα θέλει κάποιος την ψήφο μας για να εκλεγεί δημ. σύμβουλος, όταν αποδεδειγμένα είναι αδιάφορος για τα κοινά;

rafinastage

2 σχόλια:

  1. Καπαμή τα βιντεάκια σταμάτησαν στο 6 από 34....Ξέρω ότι είσαι πνιγμένος αλλά κοίτα μην σε καβαλήσει το επόμενο υπερέκτακτο ΔΣ που έρχεται.Πρέπει να γνωρίζουμε τι είπαμε προχθές για να δούμε τι θα πούμε...αύριο!!
    Μερικοί δεν το έχουν σε τίποτε να διαψεύσουν αυτά τα οποία είπαν προχθές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ? προοδος προοδος....ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ? Ειδες τι εγινε με το παρ ολιγον θαυμα,που δεν κρατησε ουτε τρεις ημερες...θα λαλησει η αλεκτωρ,η θα λαλησουν οι αλλοι πετεινοι δυνατοτερα?Τα αλλα πετεινα, αυτα που ουδε σπειρουσι ουδε θεριζουσι...τοσα χρονια...ΑΣΤΑ.Θα πεινασουν μετα τις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή