Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Το άκουσα και εγώ στις ειδήσεις και μειδίασα!!!


ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.ΤΟ ΜΠΕΓΛΕΡΙ ...ΜΙΛΗΣΕ......ΑΦΟΥ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ.ΘΑ ...ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ..ΠΑΛΙ ...ΤΟ ..ΠΑΙΔΙ.
ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΗΣ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ....ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ? Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ,Ο ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ,Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΟΝΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ .ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ? ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ........ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ....ΞΥΝΕΤΑΙ .ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΑ....ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.....ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ?

Γαζία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου