Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Τον έγραψαν "κανονικά" το Δήμο Ρ-Π για μαι ακόμη φοράα τα μέλη της επιτροπής διαβούλευσης

Τι θυμήθηκα τώρα.
Όταν ήταν να οριστούν τα μέλη της επιτροπής διαβούλευσης ακολουθήθηκε μια διαδικασία όπως ορίζει ο Καλλικράτης και δόθηκε προτεραιότητα προκειμένου να συμμετάσχουν πρώτα οι εκπρόσωποι συλλόγων και μετά και για τις ελάχιστες θέσεις που απέμειναν θα μπορούσε να συμμετάσχει και ο απλός λαός όπως εγώ.
Τότε κάποιοι που ελάχιστες φορές παρουσιάζονται στα δημοτικά συμβούλια , θυμήθηκαν την ιδιότητα τους σαν Πρόεδροι Συλλόγων ή σαν ενεργοί πολίτες και ήρθαν να εγγραφούν στην επιτροπή διαβούλευσης.
Μέχρι τώρα αυτή η επιτροπή είναι μια σκέτη αποτυχία και θεωρώ ότι το σύνολο της δημοτικής αρχής (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) θα πρέπει πλέον να βγει ανοικτά και να ονοματίσει όλους αυτούς που επιδεικνύουν αδιαφορία και δεν ανταποκρίνονται στα ιερά καθήκοντά τους, εκτός και αν τους συμφέρει να παρουσιάζεται αυτή η εικόνα. Όπως επίσης να συγχαρεί και δημόσια αυτούς που παρουσιάζονται σε κάθε κάλεσμα.
Για την ιστορία να πούμε ότι τα σημερινά θέματα συζήτησης ήταν  :

1. Προτάσεις για την εκπόνηση του προσχέδιου του Ετησίου Προγράμματος Δράσης 
έτους 2012.
2. Προτάσεις για την εκπόνηση του προσχεδίου του Προϋπολογισμού έτους 2012.Κυριάκος Μαϊόπουλος


ΥΓ Μην αρχίσουν τώρα τα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΛΗ τις  δικαιολογίες ότι ήταν εργάσιμη ημέρα κλπ. κλπ. διότι όταν ανέλαβαν την υποχρέωση να συμετάσχουν στην επιτροπή πουθενά δεν έγραφε ότι η επιτροπή θα συνεδριάζει μη εργάσιμες ή αργίες. Εξάλλου ουδείς αναντικατάστατος

2 σχόλια:

  1. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ....ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΧΟΥΣ ,ΕΠΙΤΡΟΠΑΡΧΕΣ ,ΕΠΙ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥΣ,ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣ,ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ,ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ...ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ.....ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ...ΠΙΑ.Υπαρχει λογικος ανθρωπος που να πιστευει οτι θα λειτουργησει επιτροπη με οτι λαχει μεσα,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ? ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΚΟΙΝΩΣ.
    Με π....δεν βαφονται αυγα.Οι επιτροπες χρειαζονται πλαισιο αυστηρο ,πυγμη του προεδρευοντος,ορεξη και γνωση,αυστηρα χρονικα και γνωστικα πλαισια,ΚΟΙΝΩΣ.ΜΥΑΛΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Αν τα ειχαμε αυτα θα ειχαμε και ...δημο.ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ...ΕΠΙΚΑΙΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή