Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Φέρετρο με ήχο κλήσης… «Μάγισσες φέρτε βότανα»!


Απίστευτο σκηνικό σε κηδεία...
Φέρετρο με ήχο κλήσης… «Μάγισσες φέρτε βότανα»! Απίστευτο σκηνικό σε κηδεία...

Μάρτυρες ενός ασύλληπτου περιστατικού έγιναν όσοι βρέθηκαν σε μία κηδεία σε χωριό της Καρδίτσας, καθώς από το φέρετρο ακουγόταν το τραγούδι «Μάγισσες φέρτε βότανα».Οι περισσότεροι πάγωσαν, κάποιοι χαμογέλασαν και ο ιερέας αναγκάστηκε σοκαρισμένος να διακόψει προσωρινά το μυστήριο.

Ωστόσο, υπάρχει και μία εξήγηση. Στην προσπάθεια λοιπόν των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας.

Ο ένας είχε το κινητό του τηλέφωνο στο πουκάμισο και, όπως έσκυψε, του έπεσε μέσα στο φέρετρο. Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, αντιλήφθηκε ότι έχασε το κινητό του και παρακάλεσε τη σύζυγό του να τον καλέσει από το δικό της.

Εκείνος βγήκε από την εκκλησία για να το ψάξει. Έτσι, όταν τον πήρε τηλέφωνο, άρχισε να χτυπάει το κινητό που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου