Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Κάποιοι υποψήφιοι άρχισαν να γίνονται ενοχλητικοί.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μας κοινοποιήθηκε μήνυμα που στάλθηκε σε υποψήφιο βουλευτή της περιφέρειας Αττικής. Για ευνόητους λόγους δεν γράφουμε το όνομα του υποψήφιου.


"Κύριε υποψήφιε,
Η ενέργειά σας να προσηλυτίσετε ψηφοφόρους μέσω ενοχλητικών spam μηνυμάτων, είναι τουλάχιστον αφελής.
Και από αφελείς πολιτευτές, έχουμε "μπουχτίσει" σε αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο.
Κατά τη θεμελίωση λοιπόν της πολιτικής σας καριέρας, χρησιμοποιήσατε ελαττωματικά υλικά!
Σας εύχομαι, να αντιληφθείτε γρήγορα οτι έχετε επιλέξει λάθος δρόμο και να αλλάξετε γρήγορα ρότα. Τόσο για το προσωπικό, όσο και για το κομματικό συμφέρον.
Ήδη, σας έχω αποκλείσει από τη λήψη μηνυμάτων και κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα να σας ζητήσω τη μη αποστολή μηνυμάτων στο μέλλον.
Εύλογο όμως είναι, ότι εφόσον επιλέξατε την κάθοδό σας στην πολιτική επικαλούμενος αλλαγή πρακτικών κ.ο.κ, θα το πράξετε από μόνος σας. Όπως επίσης ότι θα διαγράψετε από το αρχείο σας την ηλεκτρονική μου διεύθυνση, συμμορφούμενος με τους νόμους της ηθικής κατ' αρχήν και δευτερευόντως κατά τους λοιπούς.
Ένα θύμα των spam μηνυμάτων σας!"

rafinastage

1 σχόλιο:

  1. Καλή απάντηση φαντάζομαι να στάλθηκε σε βουλευτή ενός εκ των δύο υπεύθυνων κομμάτων για την κατάσταση στη χώρα. Και που να αρχίσει ο προεκλογικός αγώνας, να δείτε τι απαντήσεις θα λάβουν. Προβλέπω να κάνουν συγκεντρώσεις μόνο σε ελεγχόμενους αυστηρά από σεκιούριτι κλειστούς χώρους.
    Πικερμιεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή