Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Τώρα θα πέσουν οι συνδικαλιστάδες να μας φάνε...

Το κόστος αποκομιδής των απορριμάτων απο τις δημοτικές υπηρεσίες σε ένα μεγάλο Δήμο της χώρας εκτιμήθηκε σε περίπου 250 ευρώ/τόνο, τη στιγμή που οι ιδιώτες μπορούν να εκτελέσουν το ίδιο έργο με 80 ευρώ/ τόνο.
.......................................................................
Ο Δήμος Λαγκαδά που προχώρησε σε διαγωνισμό για την αποκομιδή των σκουπιδιών έχει τώρα να αντιμετωπίσει σε νομικό επίπεδο τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ανώνυμος

2 σχόλια:

 1. ΚΟΙΤΑ ΚΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΠΟΛΗ ,ΩΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝΕ...ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.Το θεμα δεν ειναι να φυγεις απο μαφια και να καταληξεις σε καμορα.Εχει πολυ χρημα το σκουπιδι,και το αποβλητο,ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΟΙ ....ΚΑΔΟΙ... ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥ...ΤΟΥ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟΥ ,ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΑ 2 ΔΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ...ΚΑΓΚΕΛΟ...ΘΕΛΕΙ ΠΡΟ ΣΟ ΧΗ σε νομοθεσια και εφαρμογη της.Εδω ειδες τι εγινε με την Αριωνος.Παρτο απο δω και πηγαινε το διπλα κοκ κοκ..Πυροβολισμοι πεφτουνε στην φυλης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο εξορθολογισμός της λειτουργίας (κατά συνέπεια του κόστους) στο σύστημα συλλογής - μεταφοράς των ΑΣΑ από τους ΟΤΑ, είναι το μεγάλο ζητούμενο.
  Αλλά η παράδοση της συγκεκριμένης λειτουργίας στους ιδιώτες είναι απελπιστικά απαράδεκτη για πολλούς λόγους.
  Μην βάζετε σε αντιδιαστολή το δίλημμα Δημόσιο - Ιδιωτικό στα σκουπίδια.
  Ας μην παραδώσουμε όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε χέρια ιδιωτών(του εξής ενός!!).
  Μείωση και εξορθολογισμός του κόστους συλλογής και μεταφοράς με ταυτόχρονη έναρξη διαδικασιών Ορθής Διαχείρισης των ΑΣΑ (Διαλογή στην πηγή, Επαναχρησιμοποίηση,Ανακύκλωση (κομποστοποίηση,κλπ).
  Δεν είναι λύση η μείωση(;;;;;;) του κόστους συλλογής και μεταφοράς από τον ιδιώτη όταν θα αυξηθεί το τέλος εισόδου στις εγκαταστάσεις τελικής διάθεσης!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή