Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστήριο!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Πενταφράγκα Δημήτριο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα που του υπέβαλα για χορηγία προς την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Η υλικοτεχνική υποδομή που θα καλύψει η χορηγία του για τις ανάγκες επιτέλεσης του δύσκολου  έργου της Πολιτικής Προστασίας ήταν αναγκαία, ιδίως σε τέτοιες δύσκολες εποχές.

Ο κ. Πενταφράγκας βρισκόταν πάντα κοντά στο Πικέρμι και έχει βοηθήσει ποικιλοτρόπως τον τόπο μας. Η προσφορά  του προς την πρώην κοινότητα Πικερμίου, τους συλλόγους τους ανθρώπους της περιοχής και σήμερα στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου,  κυμαίνεται σε υψηλό επίπεδο και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Θεωρώ τιμή μου την εκδήλωση εμπιστοσύνης προς τον πρόσωπό μου και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου εκ μέρους όλων.

 Άρτεμις  Ξηντάρα
 Τοπική Σύμβουλος Πικερμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου