Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Είδες η ΔΕΗ;

Συμπολίτης μας στη Ραφήνα, όχι μόνο δεν πλήρωσε το χαράτσι, αλλά ενημέρωσε και τη ΔΕΗ γι' αυτή του την ενέργεια.
Δείτε την απάντηση της ΔΕΗ, αλλά και τι ανταπάντησε ο συμπολίτης μας.


Περισσότερα

1 σχόλιο:

 1. Η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη δια του περίφημου αυτού Νόμου να εκδίδει εντολή διακοπής.
  Δεν είναι υποχρεωμένη όμως και να την εκτελεί. Ελπίζω να είναι κατανοητή η διαφορά. Αν πάει ο αρμόδιος υπάλληλος να κόψει το ρεύμα και βρει δυσκολίες είτε μέσω άρνησης του ιδιοκτήτη να του επιτρέψει πρόσβαση στο κουτί της ΔΕΗ, είτε αν το κουτί είναι κλειδωμένο με λουκέτο η ΔΕΗ δεν κόβει το ρεύμα μεν, αλλά από την άλλη έχει εφαρμόσει και το Νόμο. Καλά θα κάνει ο συμπολίτης μας (αν και είμαι σίγουρος ότι το έχει κάνει ήδη), να σφραγίσει το κουτί του ηλεκτρικού και να απαγορεύσει την πρόσβαση στον οποιοδήποτε. Μπράβο του που αν και μόνος σήκωσε το κεφάλι και κοίταξε κατάματα το τέρας της κρατικής μηχανής.
  Απειλήστε τους. Αυτό φοβούνται. Και το κυριότερο: Πραγματοποιήστε τις απειλές σας. Σας το λέει κάποιος που το έχει κάνει και συνεχίζει και το κάνει.
  Είναι η μόνη δίοδος για να βγούμε από τον λάκκο που μας έχουν ρίξει. Και οι υπόλοιποι σταματήστε να το πληρώνετε. Τι περιμένετε; Να έρθουν οι ίδιοι και να πάρουν πίσω το νόμο που ψήφισαν;
  Ακόμα τους υπακούτε;
  Τόσο υπάκουοι;
  ΤΟΣΟ ΥΠΗΚΟΟΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή