Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΜΕ, Ανδρέας Κεχαγιόγλου"....Τονίζουμε ότι η λύση της ένταξής στο ΚΕΛ Ψυτάλλειας κρίνεται, δεδομένων των συνθηκών, ως η πιο ενδεδειγμένη"

Πολύ προσεκτικά γραμμένο  το έγγραφο που φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Κεχαγιόγλου.


Αν δεν υπήρχαν τα προηγούμενα 16 χρόνια, που όλο τη τελευταία στιγμή κάποιος χάλαγε τη δουλειά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του π. Δημάρχου, ίσως σήμερα να μην χρειαζόταν να γράφαμε αυτές τις γραμμές. 


Περισσότερα

4 σχόλια:

 1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ..ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ.ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΨΑΛΛΟΥΝ?ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΒΓΗΚΕ.
  Αντε υπερ αγαθων , υπερ ψηφου των ,υπερ υμων ,με υψιλον, των ψηλων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άσπρισαν τα μαλλιά σου ρε δήμαρχε με την ΕΥΔΑΠ και δεν τον έμαθες τον Μπάρδη ακόμα;Εκβιασμό κάνουν .Δεν αφήνουν το Πλατύ Χωράφι με τίποτε.Το έχουν εντάξει σε ευρύτερο σχεδιασμό.Μπορεί να μην κάνουν κεντρικό ΚΕΛ αλλά διαδημοτικό,οπωσδήποτε.
  Εμείς τι κάνουμε που, κάθε τρεις και λίγο πέφτει και μια νέα πατσαβούρα στο τραπέζι και αμέσως την βουτάμε για να αρχίσουμε το σκούπισμα..Αύριο θα τα ακούσεις τα χαμπέρια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΖΟΥΤΣΟΣ. ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ
  ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;
  ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙἈΥΤΟ ΒΛΕΠΑΝΕ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ζαβαρακατρανεμια ζαβαρακατρανεεεεεεεεεεεεεεμια ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή