Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Σε κάθε κρίση υπάρχει και η καλή πλευρά, και αυτή είναι ότι μας φέρνει όλους πιο κοντά και αρχίζουμε και σκεφτόμαστε λίγο και τον διπλανό μας.


Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού στην προσπάθειά του να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια, γνωρίζει ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, αλλά δεν ξέρουν πώς. Γι’ αυτό προσπαθήσαμε και βρήκαμε κάποιες μεγάλες κινήσεις ανθρωπιάς και ζητάμε τη δική σας συμβολή.
Το Σάββατο 11/2/2011, 11:00 με 14:00 στην εστία μας (παλαιό Τεχνικό Λύκειο) θα δεχόμαστε ότι από τα παρακάτω μπορείτε να διαθέσετε. Παρακαλούμε διαδώστε το σε γνωστούς και φίλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου