Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή πίτας του ΔΟΠΑΠ


Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα –παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες- έγινε η κοπή της πίτας του Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας-Πικερμίου και η βράβευση διακριθεισών κολυμβητριών μελών του ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γιώργος Χριστόπουλος και ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Π. κ. Παύλος Μπατάλης.
Ο Δήμαρχος κ. Χριστόπουλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα ο χώρος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ραφήνας, παρά τις δύσκολες συγκυρίες της περιόδου που διανύει η χώρα μας και συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Π. κ. Μπατάλης τόνισε ότι η χρονιά είναι για όλους δύσκολη και από τη μεριά του ο Δ.Ο.Π.Α.Π. καταβάλλει  κάθε προσπάθεια για να μην διακοπούν οι προπονήσεις των αθλητών. Απευθυνόμενος στους γονείς των αθλουμένων αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ο Δήμος και η κάθε οικογένεια ξεχωριστά. Για το λόγο αυτό ανακοίνωσε και νέα πακέτα προσφορών για 7μηνες συνδρομές νέων και παλαιών μελών. Σε βάθος χρόνου ο Δ.Ο.Π.Α.Π. φιλοδοξεί να προσφέρει στο χώρο του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος, ενώ έχει ήδη κάνει σημαντικές παρεμβάσεις στο χώρο του πάρκου του κολυμβητηρίου με γνώμονα το σεβασμό, τη διατήρηση και τη βελτίωση του όμορφου χώρου που παρελήφθη από την προηγούμενη Διοίκηση. Ο κ. Μπατάλης συνεχάρη τα παιδιά του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου «ΑΡΑΦΗΝ» και τους προπονητές τους και αναφέρθηκε στην αμείωτη –σε σύγκριση με προηγούμενα έτη- επιχορήγηση που δόθηκε στο Σύλλογο κι ευχαρίστησε το προσωπικό του Οργανισμού για την προσφορά εργασίας τους –πολλές φορές και πέραν του ωραρίου τους- ώστε να λειτουργεί αδιάλειπτα και απρόσκοπτα ο χώρος.   
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέφος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Ρ. κ. Δημητρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κα. Ραπτοπούλου, κ. Βλαχάκης και κ. Σακκάς, και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (κες. Γκολεμά και Παπαδοπούλου, κ., Μαγκαφώσης, Ξηρόκωστας, Σπανόπουλος, Κουζής ο τοπικός σύμβουλος κος Εμμανουηλίδης) καθώς και της μείζονος μειοψηφίας (κ.κ  Μισοκοίλης, Πιστικίδης, Φαφούτης).
Τιμητικά κύπελλα απονεμήθηκαν στις παγκόσμιες πρωταθλήτριες της εθνικής πόλο Χαραλαμπίδη Στεφανία και Ιωάννα, και στις διακριθείσες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Κομνηνού Αναστασία, Πουλέλη Αμαλία και Βλάχου Ελένη, αθλήτριες οι οποίες ξεκίνησαν την αθλητική τους δραστηριότητα από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας.
Τέλος, βραβεύτηκε για την προσφορά του και ο προπονητής κολύμβησης κ. Σπαντούρος Άγγελος.

"reporter"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου