Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Θλιβερό! (Eυτυχώς υπήρξε αίσιο τέλος)

Αυτή την ώρα ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, μαζί με μέλη ομάδος διάσωσης συμμετέχουν στις έρευνες που διεξάγονται στη γέφυρα της ΑΛΦΑ ΜΠΕΤΟΝ, όπου "χάθηκε" συνάνθρωπός μας, ο οποίος προσπάθησε με το αυτοκίνητό του να διασχίσει τη γέφυρα.

rafinastage 


23:15 Ο άνθρωπος ευτυχώς βρέθηκε ζωντανός και απεγκλωβίστηκε απο ομάδα διάσωσης της πυροσβεστικής Ν. Μάκρης στην οποία συμμετείχαν και μέλη της  πολιτικής προστασίας του Δήμου Ρ-Π. Ο διασωθείς είναι κάτοικος Αρτέμιδας. Μετά τη διάσωσή του ο Δήμαρχος Ρ-Π παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη ασθενοφόρου το οποίο τον παρέλαβε σε σχετικά καλή κατάσταση. Μετά απο αυτό το γεγονός η Τροχαία σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη και έπειτα απο ενημέρωση που είχε απο το Δήμαρχο Ρ-Π, απαγόρευσε την διέλευση δια μέσου των γεφυρών επί της Αρίωνος και λίγο πιο κάτω απο το Βάρδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου