Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτική Προστασία Δήμου Ρ-Π

Ο Δήμαρχος Ρ-Π Γιώργος Χριστόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος  Σπύρος Κάρλος εκφράζουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους προς όλο το προσωπικό του Δήμου Ρ-Π (μονίμους - συμβασιούχους και κυρίως προς τους εθελοντές) που αυτό το διήμερο εργάστηκε πέρα απο το ωράριό τους , προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στους δημότες του Δήμου Ρ-Π απο τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.  
Επίσης ο Δήμαρχος, ενημερώνει τους δημότες ότι ο Δήμος έχει συσκευάσει αλάτι σε σακούλες προκειμένου να το  προμηθευτούν οι δημότες . Οι συσκευασίες με το αλάτι βρίσκονται στο περίπτερο του Ντραφίου, στο κτήριο της πρώην κοινότητας Πικερμίου και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ρ-Π. 

rafinastage

2 σχόλια:

 1. Φίλτατε ΚΜ, αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον κ. Δήμαρχο όσο και στον κ. Κάρλο για τις άμεσες ενέργειές τους. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οι συχνές περιπολίες των εκχιονιστικών μηχανημάτων εντός της πόλης αλλά και στα περίχωρα αυτής για να συνδράμουν τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να βγουν από το σπίτι τους λόγω της πρωτοφανούς χιονόπτωσης. Αλήθεια, εδώ δεν έχουν (λέει...) χρήματα να αγοραστεί πετρέλαιο για τα σχολεία, υπάρχουν τόσα χρήματα για να κόβουν βόλτες τα θηριώδη αλατοφόρα μηχανήματα του Δήμου;

  Άλλη μία επιτυχημένη συνταγή του Δημάρχου κ. Χριστόπουλου: να δείξουμε ότι παράγουμε έργο ακόμη κι όταν δεν χρειάζεται. Εύγε!

  Φιλικά,
  Αραφηνιώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το πετρέλαιο στα σχολεία δεν ενδείκνυται για φωτογραφίες αγαπητέ Αραφηνιώτη.
  Τα εκχιονιστικά που έστειλε ο φίλος του δήμαρχος Αμαρουσίου όμως κάνουν αίσθηση.Ποιό πολύ αίσθηση κάνουν όταν κόβουν βόλτες χωρίς χιόνι.
  Κατάλαβες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή