Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδρίαση Κεντρικής επιτροπής Συνδέσμου


Δελτίο τύπου Νο 7 

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ , σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού του.
Η συνεδρίαση διεξήχθη σε υψηλό επίπεδο ευπρέπειας και ήθους, με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες. Κάτω από το βάρος των διαφαινόμενων εξελίξεων στη χώρα, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, με πλήρη ευθύνη και βαθειά επίγνωση του ρόλου που καλείται να αναλάβει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ενέκριναν:Τη συμμετοχή στις Εθνικές εκλογές όποτε και αν πραγματοποιηθούν.

Τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό.

Τις αρχές και τους βασικούς άξονες του πολιτικού προγράμματος του κόμματος που παρουσίασαν ειδικοί επιστήμονες αλλά και στελέχη του Συνδέσμου.

Τη στελέχωση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Τη διεξαγωγή του πρώτου τακτικού συνεδρίου με βασικό θέμα την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων και του ηγετικού τομέα του κόμματος, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 στην Αθήνα. Την ματαίωση του Συνεδρίου εφόσον στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα προκηρυχθούν εθνικές εκλογές.
Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα, ότι στην περίπτωση προκήρυξης εκλογών, το υπάρχον Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο έχει την πλήρη εμπιστοσύνη και υποστήριξη της, ώστε να οδηγήσει το ΣΥΝΔΕΣΜΟ στις εκλογές.
Γίνεται πλέον προφανές ότι η σοβαρότητα, η αποφασιστικότητα και η υπευθυνότητα των μελών και στελεχών του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, σε συνδυασμό με τη θέληση προσφοράς και την αγάπη για την τόπο μας, αποτελούν τα εχέγγυα επιτυχίας της αποστολής που θα κληθεί από τον Ελληνικό λαό να αναλάβει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, σε αυτήν την δυσμενή περίοδο της Πατρίδος μας.

1 σχόλιο:

 1. Πληθαίνουν τα κινήματα και οι οργανώσεις που δραστηριοποιούνται προκειμένου να διερευνηθούν λύσεις για να σταματήσει η κακοδιαχείριση της κρίσης από τους ανίκανους πολιτικούς, οι οποίοι κυβερνούν τη χώρα. Η ιστορία απέδειξε ότι όλοι οι χειρισμοί που ακολουθήθηκαν είχαν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από το προσδοκώμενο. Είναι σαφές πως η Ελλάδα συνεχίζει τον κατήφορο με λυμένο το χειρόφρενο. Οι ηγέτες της τρικομματικής Κυβέρνησης σέρνονται κυριολεκτικά από τους υπαλλήλους του ΔΝΤ, από τους ψηφοφόρους τους, από τους αντιπάλους τους, αλλά κυρίως από την αρρωστημένη δίψα τους να παραμείνουν στην εξουσία. Η Ευρώπη φοβόταν και φοβάται την κατάρρευση της Ελλάδας, όπως φοβάται και την κατάρρευση οποιασδήποτε χώρας-μέλους της. Αυτό πλέον είναι ολοφάνερο. Ολοφάνερο όμως είναι και το γεγονός, πως τα αντανακλαστικά του Έλληνα ενεργοποιούνται έστω και με εξαιρετική (έως και εκνευριστική) βραδύτητα.
  Η κρίση που περνάμε μας δίδαξε και μας διδάσκει πολλά. Κλείνει σιγά-σιγά ένας μεγάλος κύκλος και μαζί του φαίνεται να κλείνουν και πολιτικές δεκαετιών και νοοτροπίες.
  Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αποτελεί πλέον κόμμα το οποίο θα διεκδικήσει την είσοδο του στη Βουλή. Παρ' όλα αυτά, η προβολή του από τα ΜΜΕ είναι σχεδόν μηδενική.
  Οι θέσεις και οι απόψεις των ανθρώπων του παραπάνω πολιτικού σχηματισμού, είναι απόψεις που λίγο-πολύ έχουμε οι περισσότεροι και κουβεντιάζουμε μεταξύ μας καθημερινά. Η διαφορά όμως είναι, ότι τα μέλη του ΣΕΕ, τις κουβέντες τις έκαναν πράξη και δημιούργησαν ένα θεσμοθετημένο φορέα που πιθανόν να συσπειρώσει πολύ περισσότερο κόσμο απ΄ αυτόν που φαντάζονται. Στις εκλογές που πιθανόν κοντοζυγώνουν, ένα είναι σίγουρο:
  Οι επιλογές της συντριπτικής πλειοψηφίας ψηφοφόρων θα αλλάξουν και θα αναζητηθούν νέοι και ΣΟΒΑΡΟΙ άνθρωποι να αναλάβουν τις τύχες της πατρίδας μας.
  Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ίσως αποτελέσει έναν από τους φορείς έκφρασης της νέας γενιάς ανθρώπων.
  Της γενιάς που θα παλέψει και δε θα βρει τίποτα έτοιμο.

  ΣΑΡΑΣΤΡΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή