Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Πίνακας αποτελεσμάτων από τις αρχαιρεσίες του Λ.Ε.Ραφήνας.

Στη Γενική Συνέλευση του Λ.Ε.Ραφήνας για τα πεπραγμένα του 2017, και για εκλογή νέου ΔΣ. Ειδική αναφορά έγινε στα μέλη του ΔΣ που αποχωρούν.Στην πρόεδρο, Χριστίνα Παναγιώτου και την 1η αντιπρόεδρο, Αναστασία Κάλφογλου, που φεύγουν από το ΔΣ μετά από 27 χρόνια θητεία ,στην έφορο του Λαογραφικού αρχείου,Κατερίνα Σιούτα Παπαδοπούλου με 24 χρόνια θητεία και την ταμία, Καλλιμάνη Μαρία με 4 χρόνια θητεία.
Επίσης η ΓΣ ανακήρυξε επίτιμο μέλος τη Δανάη Μπασαντή, αρχαιολόγο για την πολύτιμη εθελοντική προσφορά της στο ΛΕΡ. Πρωτοφανής για το Λύκειο η συμμετοχή των μελών και οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό συμβούλιο.Πρόεδρος της Γενικής συνέλευσης η Κρασοπούλου Παναγιώτα,γραμματέας η Κατερίνα Σιούτα Παπαδοπούλου.Μέλη της εφορευτικής επιτροπής, η Καίτη Σπυροπούλου,η Ρένα Φουντή και η Ηρώ Κατσιάνου.
Εκλέγονται με αλφαβητική σειρά και ψήφους(δίπλα στα ονόματα) οι:Γκατσοπούλου Ευδοξία 50 (στην εικόνα της ανάρτησης) , Γρηγορίου Νίκη 27,Καισερλόγλου Ειρήνη 27,Καράογλου Χαρούλα 27, Κρασοπούλου Γεωργία 24, Λέου Εισοδεία 31,Μπρίνια Κωνσταντίνα 24, Μιχαήλ Αναστασία 42, Παντέλη Χρυσούλα 22, Ραπτοπούλου Άννα 27, Σταθάκη Αρχοντούλα 23.
Εξελεγκτική Επιτροπή οι:Ευθυμιάδου Σοφία 34, Καμάρα Ελένη 30 και Τσακίρη Φωτεινή 25. 
Καλή δύναμη σε όλες και καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο του Λ Ε Ραφήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου